Dati Progetto
Facciate edifici Via Cantu
Orefici Milano – 2019

Tipologia di intervento
Progettazione illuminotecnica facciate – Hi lite Next

Progettazione architettonica
Barreca & Lavarra

Il complesso di edifici di via Cantù – via Orefici è un tassello del grande disegno ottocentesco di piazza Cordusio, luogo intermedio tra il Duomo e il castello Sforzesco, destinato alle funzioni della City milanese (la Borsa, le principali sedi bancarie, la posta centrale).

SHARE ON


Fotografie
© Giacomo Albo

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google